Eläinlääkäri Sanni Värränkivi – eläintenhoitoa vankalla kokemuksella ja suurella sydämellä

Olen eläinlääkäri Sanni Värränkivi. Olen valmistunut 2008 Helsingin Yliopistosta eläinlääketieteen lisensiaatiksi.  Vuodesta 2007 alkaen oikeudet saatuani olen työskennellyt eri puolella Suomea kunnaneläinlääkärin sijaisena, mm. kotiseudullani Mikkelissä ja Mäntyharjulla sekä Varsinais-Suomessa, missä toimin myös kunnaneläinlääkärin vakinaisena viranhaltijana. Lisäksi olen toiminut läänineläinlääkärin sekä valvontaeläinlääkärin työssä sekä opiskeluaikoina avustajana pieneläinklinikalla, seminologina ja tarkastuseläinlääkärinä nautateurastamossa.

Valmistuva erikoiseläinlääkäri

Vuonna 2010 aloitin erikoistumisopinnot Mäntsälässä Saaren tuotantoeläinsairaalassa. Nyt olen lähes valmis tuotantoeläinten terveyden- ja sairaudenhoidon erikoiseläinlääkäri. Viimeiset vuodet olen toiminut Helsingin Yliopistolla tuotantoeläinsairaalassa erikoistujan sekä klinikkaeläinlääkärin toimissa.

Sanni Värränkivi

Viihtyisät vastaanottotilat ja lämminhenkistä palvelua Askolan Monninkylässä

Asun tyttärieni Ainon ja Aadan kanssa maaseudulla vanhassa hirsitalossa. Pihapiiri luhtiaittoineen, ulkosaunoineen, hirsinavetoineen sekä omena- ja kirsikkapuineen huokuu Country-tunnelmaa. Yhdestä piharakennuksesta olen kunnostanut viihtyisät ja toimivat vastaanottotilat eläinlääkäripalveluita varten. Lemmikkeinä perheeseemme kuuluvat novascotiannoutaja-vanhus Max, hiirikissa Sutki ja ragdoll Jaska. Vanhassa hirsinavetassamme asustaa minishetlanninponi Rosvo sekä eestinponitamma Kleo.
Paheitani ovat varmasi yltiösosiaalisuus sekä asioiden perinpohjainen tutkiminen. Asiakkaalle tämä toivottavasti näkyy lämpimänä palveluna ja tunteena, että hänen asiaansa kuunnellaan ja ymmärretään. Lisäksi huumori on aina läsnä toiminnassani.

Tervetuloa Country Vetin kyytiin!

Suosittele meitä

Yhteystiedot

Country Vet - Eläinlääkäri Sanni Värränkivi
Luhdintie 133
07230
MONNINKYLÄ
info@countryvet.fi
Luhdintie 133, MONNINKYLÄ

Kiinnostuitko palveluistani?

Mikäli kiinnostuit palveluistani ja haluaisit kysyä lisää, ota minuun yhteyttä oheisella lomakkeella täyttämällä siihen yhteystietosi ja viestisi. Palaan asiaan mahdollisimman pian! Ajanvarauksen voit tehdä puhelimitse numerosta 044 283 5242.