Country Vet

Country Vet on eläinlääkäri Sanni Värränkiven tuotantoeläimiä, hevosia ja pieneläimiä hoitava eläinlääkäriasema Askolan Monninkylässä. Toiminta-alueeni on laaja, ja palvelen Askolan lisäksi myös seuraavilla lähialueiden paikkakunnilla: Porvoo, Sipoo, Mäntsälä, Pukkila, Pornainen, Lapinjärvi, Myrskylä ja Loviisa. Ota yhteyttä niin katsotaan, miten voin olla parhaiten avuksi sinulle ja eläimellesi!

Yhteystiedot

Country Vet
Luhdintie 133
07230 MONNINKYLÄ

p. 044 283 5242

sanni.varrankivi@countryvet.fi

Jos haluat varata aja vastaanotolle tai tilata minut kotikäynnille, teethän sen puhelimitse. Myös akuutit tapaukset hoituvat kaikkein nopeimmin soittamalla.

Vastaanotto sijaitsee vanhan maatilan pihapiirissä, punaisessa hirsitalossa, vain kaksi kilometriä Monninkylästä Luhdin suuntaan. Seuraa opasteita, joita löytyy Luhdintieltä pihatien alkupäästä sekä pihapiiristä. Lämpimästi tervetuloa!

Luhdintie 133, Monninkylä

Suosittele meitä

Yhteystiedot

Country Vet - Eläinlääkäri Sanni Värränkivi
Luhdintie 133
07230
MONNINKYLÄ
info@countryvet.fi
Luhdintie 133, MONNINKYLÄ

Kiinnostuitko palveluistani?

Mikäli kiinnostuit palveluistani ja haluaisit kysyä lisää, ota minuun yhteyttä oheisella lomakkeella täyttämällä siihen yhteystietosi ja viestisi. Palaan asiaan mahdollisimman pian! Ajanvarauksen voit tehdä puhelimitse numerosta 044 283 5242.